Contact

Home » Contact

Stuur gerust een berichtje

Wil je graag een gratis proeftekst laten schrijven of heb je nog vragen? Laten we kennismaken! Dit kan via videogesprek, via een ‘oldfashion’ telefoongesprek of zelfs via een kennismakingswandeling. Die 10.000 stappen per dag niet vergeten he!

Met andere woorden: stuur me gerust een berichtje.

Telefoonnummer

+32 4 74 31 83 41

Email

info@yordimarien.com

Adres

Schoolstraat 63, 2381 Weelde (BE)

Veelgestelde vragen

Nog nooit eerder gehoord van zoekmachine optimalisatie of heb je vragen over mijn werkwijze? Aarzel niet om mij te contacteren en dan beantwoord ik al je vragen met liefde en plezier!

Sommige SEO-marketeers beloven dat ze al het onmogelijke voor jou mogelijk gaan maken. Helaas is dit niet de realiteit. Zoekmachine optimalisatie is afhankelijk van 101 factoren. Geen gegarandeerde eerste plaats in Google, maar regelmatig bijsturen om zo steeds hoger te scoren. Geen beloftes maar een transparante en efficiënte aanpak.

Mijn tarieven zijn afhankelijk van de aard en de tijdsduur van de samenwerking. Complexe onderwerpen vragen meer tijd en zijn dus arbeidsintensief. Voor een langdurige samenwerking zorg ik natuurlijk voor de beste prijs!

Er zijn zeker taalverschillen tussen België en Nederland. Ik woon op de grens en werk al meer dan 2 jaar voor Nederlandse klanten. Het feit dat mijn schoonfamilie Nederlands is, heeft gezorgd dat ik perfect 'tweetalig' ben.

Ga je voor meer online zichtbaarheid en mag ik je daarbij helpen? Dan wil je natuurlijk weten hoe snel ik beschikbaar ben. Dit is afhankelijk van de aard van de opdracht en de frequentie waarop je webteksten wil. Laten we dit vooral bespreken en de mogelijkheden te bekijken!

Bericht versturen
1
Ben jij op zoek naar meer online zichtbaarheid?