SEO Copywriting

Home » Seo copywriting

Waarom SEO Copywriting?

Mooie verhalen zijn leuk, maar wat als niemand ze leest? Investeer niet alleen in goede copy, maar zorg ook voor meer relevante bezoekers op je website. Zet je onderneming digitaal in de kijker en kom hoger in Google! Met behulp van SEO Copywriting geen cold calls meer of onnodig veel kostbare tijd spenderen aan acquisitie.

SEO copywriter nodig?

Hoger in Google

Hoger in Google betekent meer websitebezoekers. In combinatie met overtuigende teksten, betekent dit meer omzet.

Bereik je ideale klant

Schrijf teksten die je ideale klant aanspreken. Tune in op dezelfde frequentie en de rest volgt automatisch. Lekker makkelijk, niet dan?

Duurzaam

Scoor je hoog in Google? Dan kan je hier maanden en zelfs jaren nadien nog van genieten. Investeer in SEO copywriting en laat je website voor jou werken!

SEO Copywriter Blogberichten

Blogberichten

Blogberichten zorgen voor meer autoriteit en vertrouwen van zowel je website als je onderneming. Lever niet alleen kwalitatieve content, maar zorg er ook voor dat de wereld jouw fantastische blogs vindt. Hoe? Door een goede SEO-strategie en het gebruik van de juiste zoekwoorden.

Landingspagina's

Een landingspagina moet een heel duidelijke call-to-action hebben. Neem je lezer bij de hand en zorg voor een customer journey die eindigt met een sale. Ik zorg niet alleen voor meer bezoekers op je landingspagina, maar ik zorg ook voor meer conversies. 

SEO Copywriter productomschrijvingen

Product-omschrijvingen

Vind je het lastig om jezelf te onderscheiden tussen de duizenden andere webshops met hun saaie productomschrijvingen? We kijken samen kijken naar de USP’s van jouw onderneming en gebruiken deze om je webshop te laten schitteren. Geen saaie productomschrijvingen, maar pakkende omschrijvingen die wél converteren. 

Mijn werkwijze

Stap 1

Kennismaking:

Tijdens een intakegesprek leer ik jouw bedrijf kennen. Wat zijn je kernwaarde, wie is je ideale klant en wat maakt jouw bedrijf uniek? Dit gebeurt op basis van een briefing of een telefonisch interview.

Stap 2

Zoekwoordenonderzoek:

Ik zoek de juiste keywords die passen bij je ideale klant. Wat kunnen we bereiken met bepaalde zoekwoorden en welke alternatieven zijn er? Ik laat niets aan het toeval over!

Stap 3

Tone of voice bepalen:

Wil je persoonlijke teksten met een sterke tone of voice of houd je het liever zakelijke? De tone of voice is allesbepalend om jouw ideale klant te bereiken.  Deze stemmen we samen af.

Stap 4

Content:

Het creatieve proces kan beginnen! Ik schrijf content die aansluit bij jouw wensen en zoekwoorden. Informeer of inspireer. Een duidelijke boodschap met een krachtig verhaal!

Stap 5

Implementatie:

Weinig tijd? Dan plaats ik zelfs de content in jouw CRM-systeem. Wel net zo handig, toch?

Wil je ook meer online zichtbaarheid?

Laten we (digitaal) koffie drinken en de mogelijkheden bespreken!

Locaties

Wil je fysiek kennismaken en samen werken aan jouw onderneming? Dat kan! Gelukkig is niet alles online. Met de grootste zorg en persoonlijk contact verwelkom ik jouw onderneming en bepalen we samen jouw doelstellingen. Op één voorwaarde natuurlijk: lekkere koffie!

Klanten aan het woord

    Bericht versturen
    1
    Ben jij op zoek naar meer online zichtbaarheid?