Tekstschrijver Breda

Home » Seo copywriting » Tekstschrijver Breda

Als tekstschrijver in Breda verover ik de zakelijke harten van ondernemingen in zowel de randstad als het centrum van het mooie Breda. Pakkende teksten die zorgen voor meer online zichtbaarheid en dus ook meer klanten? Ik maak niet alleen jouw klanten blij, maar zorg er ook voor dat Google net enthousiast wordt! Ben jij klaar voor meer websitebezoekers, leads én omzet?

Tekstschrijver in Breda nodig?

SEO-Copywriting in Breda en omgeving

Een copywriter nodig in Breda? Binnen enkele minuten sta ik bij jou voor de deur om jouw onderneming te laten groeien.

Hoger in Google

Online zichtbaar in Google betekent ook meer websitebezoekers. Laat de wereld digitaal kennismaken met je onderneming en laat de concurrentie achter je.

Tone of voice van je bedrijf

Zorg voor de juiste tone of voice en bereik je ideale klant, van zakelijke teksten tot creative writing.

Duurzame resultaten

SEO is geen sprint maar een marathon. Verover die topposities in Google en krijg maanden en zelfs jaren later nog steeds voldoende leads en zelfs klanten.

Zie je vaak ondernemingen uit jouw omgeving? Dat is geen toeval. Google toont je relevante zoekresultaten in jouw omgeving. En net daarom is een tekstschrijver in Breda belangrijk. Zorg voor online zichtbaarheid en word gevonden door mensen in Breda en omgeving. Wil je toch net de focus leggen op een andere locatie? Laat het met weten!

Mijn werkwijze

Stap 1

Introductie van jouw bedrijf:

Het is van belang dat ik jouw onderneming beter leer kennen. Wat maakt jou uniek, wie is je ideale klant en waar zie jij jezelf binnen x-aantal jaar? Samen bepalen we de koers van jouw bedrijf. Dit kan via een digitaal interview of met een lekkere kop koffie ergens in Breda.

Stap 2

Start zoekwoordenonderzoek:

Op welke zoekwoorden wil jij gevonden worden en is dit ook haalbaar? Met een goed zoekwoordenonderzoek kijk ik naar de mogelijkheden en geef ik voldoende suggesties. Heb je zelf een idee? Dan bespreken we samen even de stand van zaken.

Stap 3

Kies de juiste tone of voice:

Wil je enkel zakelijke teksten of wil je persoonlijke teksten met humor? Zorg voor de juiste tone of voice zodat klanten blij worden van jouw teksten. Vaak kleine nuances met groot resultaat.

Stap 4

Maken content:

Hier begint mijn schrijfproces. Met het gebruik van de gekozen zoekwoorden, schrijf ik teksten waar jouw ideale klant van droomt. Met de juiste strategie zorg ik ervoor dat jouw teksten zichtbaar zijn en scoren in Google.

Stap 5

Feedback:

De eerste versie is klaar. We bekijken en overlopen samen de tekst. Zijn er aanpassingen nodig? We bekijken waarom deze wél of niét handig zijn.

Stap 6

Plaatsen website

Te druk met andere taken of gewoon geen zin? Geen probleem, ik plaats de teksten op je website. Makkelijker wordt het niet, toch?

Klanten aan het woord

    Logo AllesOverCrypto Blauw Tekst Onder
    Bericht versturen
    1
    Ben jij op zoek naar meer online zichtbaarheid?