Tekstschrijver Eindhoven

Home » Seo copywriting » Tekstschrijver Eindhoven

Als tekstschrijver in Eindhoven weet ik als geen ander hoe ik jouw onderneming in Eindhoven en omgeving digitaal in de kijker kan zetten. Ik schrijf wervende teksten die passen bij jouw bedrijfscultuur. Niet alleen maak ik je klanten blij, maar ik zorg er ook voor dat Google blij wordt. Hoger in Google en meer online zichtbaarheid! Ben je klaar voor meer websitebezoekers en meer omzet?

Tekstschrijver in Eindhoven nodig?

SEO-copywriting in Eindhoven en omgeving

Een SEO-copywriter nodig in Eindhoven? Ik kom tot bij jou in Eindhoven om samen te kijken naar de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Scoren in Google

Topposities in Google zorgen voor meer websitebezoekers. Zichtbaarheid, autoriteit en ook meer sales. Onderscheid jezelf van je concurrent dankzij SEO-copywriting in jouw regio.

Praat de taal van je klant

Ik zorg voor de juiste tone of voice. Van creative writing tot zakelijke teksten, afhankelijk van jouw bedrijfscultuur.

Duurzame investering

Geen quick wins of loze beloftes. SEO-copywriting is een marathon. Ga voor de topposities in Google en krijg zelfs jaren later nog steeds websitebezoekers én leads.

Wil je meer zichtbaarheid in jouw omgeving? Dan ben ik als SEO-copywriter in Eindhoven onmisbaar! Ik zorg ervoor dat mensen in Eindhoven en omgeving jouw bedrijf vinden. Niet alleen ben je zichtbaar, ook maak ik de lezer blij met wervende teksten. Verover topposities in Google, dankzij SEO-copywriting in Eindhoven. Wil je meer zichtbaarheid in een andere regio? Laat het me weten!

Mijn werkwijze

Stap 1

Kennismaking:

Ons eerste kennismakingsronde is onwijs belangrijk. Ik wil álles weten van jouw onderneming: wat maakt jou uniek, wie is je ideale klant en wat zijn jouw kernwaarden? Laat het mij weten via een digitaal interview of met een lekkere kop koffie in het bruisende Eindhoven.

Stap 2

Bepaal de keywords:

Ik bekijk relevante zoekwoorden en welke we kunnen gebruiken voor je website. Ik analyseer de mogelijkheden en geef voldoende suggesties. Heb je zelf een idee? Dan kijken we naar de bijhorende zoekwoorden en mogelijkheden.

Stap 3

Schrijfstijl:

Het bepalen van de juiste schrijfstijl is essentieel. Ik schrijf teksten die passen bij jouw bedrijfscultuur zodat de ideale klant jou vindt. Van zakelijke teksten tot lyrische teksten.

Stap 4

Schrijfproces:

Na het maken van een opzet, begin ik met schrijven. Ik gebruik zoekwoorden en schrijf teksten waar jouw ideale klant van droomt. Met de juiste strategie maak ik ook Google blij en zorg ik ervoor dat je hoger scoort in Google.

Stap 5

Feedback:

Ik heb een eerste versie klaar. Samen overlopen we deze versie en sturen bij waar nodig. Wat gaat goed, waar wil je aanpassingen? Finetunen tot perfectie.

Stap 6

Plaatsen website

Geen zin om deze teksten zelf online te plaatsen? Geen probleem, ik plaats deze teksten op je website. Handig, toch?

Klanten aan het woord

    Logo AllesOverCrypto Blauw Tekst Onder
    Bericht versturen
    1
    Ben jij op zoek naar meer online zichtbaarheid?