SEO-Copywriter Hoogstraten

Home » Seo copywriting » SEO-Copywriter Hoogstraten

Op zoek naar een SEO-copywriter in Hoogstraten? Zoek niet verder! Ik zorg ervoor dat jouw onderneming in de schijnwerpers staat in Hoogstraten én omgeving. Zorg voor meer online zichtbaarheid in jouw regio. Dankzij wervende teksten, met de juiste tone of voice, maak ik niet alleen jouw ideale klant blij, maar ook Google. Investeer in SEO-copywriting in Hoogstraten en ga voor meer online zichtbaarheid. Ben jij klaar voor meer websitebezoekers, leads én omzet?

SEO copywriter in Hoogstraten nodig?

SEO-copywriting in Hoogstraten en omgeving

Op zoek naar een SEO-copywriter in Hoogstraten? Via verschillende landbouw-wegen sta ik in no-time bij jou op kantoor!

Hoger in Google

Wil je hoger scoren in Google? Ik zorg voor meer zichtbaarheid en autoriteit van je bedrijf. Klaar voor meer sales?

Bepaal je tone of voice

Zakelijke teksten of creatieve teksten, ik schrijf ze allemaal. Ik spreek dezelfde taal als je ideale klant en zorg voor een vertrouwensband met jouw merk en/of bedrijf.

Geen quick fix

SEO-copywriting is ook in Hoogstraten een duurzame investering. Topposities in Google werpen jaren later nog steeds hun vruchten af. Ben je klaar om op te schalen?

Lokaal meer zichtbaarheid krijgen voor je bedrijf is geen overbodige luxe. Als SEO-copywriter in Hoogstraten zorg ik ervoor dat mensen in Hoogstraten en ver daarbuiten jouw bedrijf vinden. Ik zorg niet alleen voor meer zichtbaarheid en leads, maar ik zorg er ook voor dat Google je beloont met topposities. 

Mijn werkwijze

Stap 1

Kennismaking:

Ik wil zowel jou als jouw bedrijf leren kennen. Wat zijn je kernwaarden, waar sta je voor en waar zijn je zakelijke doelstellingen? Dit kan via ene digitaal interview of met een kop koffie in één van de leuke locaties in Hoogstraten.

Stap 2

Zoekwoordenonderzoek:

Op welke termen wil je scoren? Ik onderzoek relevante zoekwoorden waar jouw bedrijf mee kan scoren. Transparantie en eerlijkheid voorop, is een bepaald zoekwoord niet mogelijk? Dan kijken we verder en onderzoeken we de mogelijkheden.

Stap 3

Tone of voice:

Het bepalen van je tone of voice is essentieel. Ik schrijf teksten die passen bij jouw bedrijf én jouw ideale klant. Van zakelijke teksten tot creative writing.

Stap 4

Content:

Mijn creatieve pen komt tevoorschijn. Met de zoekwoorden maak ik een opzet en schrijf ik testen waar je ideale klant alleen maar van droomt. Met de juiste aanpak zorg ik voor goede rankings in Google. Maak jezelf online zichtbaar!

Stap 5

Feedback:

De eerste versie is klaar. Wat gaat goed, voldoet het aan de verwachtingen of moeten we bijsturen? Via open en eerlijke communicatie passen we de tekst aan waar nodig.

Stap 6

Content plaatsen:

Geen held met WordPress? Geen probleem, ik plaats de teksten op jouw website. Fluitje van een cent, zodat jij je kan bezighouden met je eigen bedrijf!

Klanten aan het woord

    Logo AllesOverCrypto Blauw Tekst Onder
    Bericht versturen
    1
    Ben jij op zoek naar meer online zichtbaarheid?