Tekstschrijver Tilburg

Home » Seo copywriting » Tekstschrijver Tilburg

Ben je op zoek naar een tekstschrijver in Tilburg? Aangenaam! Ik ben ‘ne kaai-gezellige‘ copywriter gevestigd in het hartje van Brabant, Tilburg. Ben je klaar voor meer online zichtbaarheid én ook meer klanten? Ik zorg ervoor dat Google blij wordt van jouw website en webteksten. Investeer op een duurzame manier in meer online zichtbaarheid van jouw onderneming. Ben jij klaar voor meer websitebezoekers?

Tekstschrijver in Tilburg nodig?

SEO-copywriting in Tilburg e.o.

Als tekstschrijver in Tilburg ben ik altijd bij jou in de buurt. Op enkele minuten rijden sta ik bij aan je deur om jou en je onderneming te helpen.

Online zichtbaarheid

Topposities in Google betekent meer bezoekers voor jouw onderneming. Online zichtbaar zijn is een ware múst voor meer klanten en sales.

Tone of voice

Praat dezelfde taal als je ideale klant. Tune in op dezelfde frequentie met overtuigende teksten. Dit schept vertrouwen, wat zorgt voor meer sales.

Duurzame investering

SEO-Copywriting is geen sprint maar een marathon. Wanneer je jouw topposities hebt bereikt, zal je hier lang van genieten. Des te belangrijker is SEO-copy.

Vaak zijn bedrijven uit Tilburg relevanter voor mensen uit die regio. Google toont je daarom ook zoekresultaten op basis van jouw locatie. En dat is precies waarom een tekstschrijver in Tilburg belangrijk is. Ik zorg ervoor dat jouw website en onderneming gevonden wordt door mensen in Tilburg of omgeving. Wil je toch iets minder lokaal? Geen probleem, laat het me zeker weten!

Mijn werkwijze

Stap 1

Kennismakingsrondje:

Het is belangrijk dat ik jouw bedrijf leer kennen. Wie is je ideale klant en wat zijn de USP’s van jouw bedrijf? Hier start onze jacht naar de topposities in Google. Dit kan op basis van een telefonisch interview of een algemene briefing.

Stap 2

Bepalen juiste zoekwoorden:

Ik kijk naar welke zoekwoorden haalbaarheid én relevant zijn voor jouw onderneming. Dit gebeurt op basis van een uitgebreide analyse.

Stap 3

Schrijfstijl:

Wil je zakelijke teksten die puur informeren, of geef je de voorkeur aan persoonlijke teksten met een scherp randje? Enkel met de juiste tone of voice trek jij de aandacht van je ideale klant.

Stap 4

Schrijfproces:

Mijn digitale pen komt tevoorschijn. Met de gekozen zoekwoorden voorop, schrijf ik content waar jouw ideale klant van droomt. Alleen met de juiste strategie zorg ik ervoor dat jouw teksten zichtbaar zijn.

Stap 5

Feedback:

Een belangrijk moment! We bespreken samen de teksten, wat vind je goed en waar wil je nog aanpassingen? Via open en eerlijke communicatie zorgen we samen voor de beste teksten!

Stap 6

Implementatie:

Weinig tijd? Dan plaats ik zelfs de content in jouw CRM-systeem. Wel net zo handig, toch?

Klanten aan het woord

    Logo AllesOverCrypto Blauw Tekst Onder
    Bericht versturen
    1
    Ben jij op zoek naar meer online zichtbaarheid?