SEO-Copywriter Turnhout

Home » Seo copywriting » SEO-Copywriter Turnhout

Op zoek naar een SEO-copywriter in Turnhout? Deze bink staat voor je klaar! Als tekstschrijver in Turnhout zorg ik voor meer online zichtbaarheid van je bedrijf. Niet alleen zorg ik ervoor dat je hoger scoort in Google, maar uiteraard zorg ik ook voor leuke en pakkende teksten. Hoger in Google betekent ook meer leads én meer omzet.  SEO-copywriter is een duurzame manier is om meer online zichtbaarheid te krijgen in Turnhout. Klaar om de Kempen te veroveren?

SEO copywriter in Turnhout nodig?

SEO Copywriting in Turnhout en omgeving

Als Turnhoutse bink ben ik altijd in de buurt om jou te helpen. Van digitale meetings tot 'echte' koffiemomentjes.

Hoger in Google

Altijd al gedroomd om hoog te scoren in Google? Godzijdank bestaat er SEO-copywriting, ook voor lokale SEO: Turnhout aan de macht!

Praat dezelfde taal

Wat is de tone of voice van je ideale klant? Het is belangrijk om dezelfde taal te praten als je ideale klant. Alleen zo krijg je meer leads en dus ook meer omzet.

Duurzaamheid voorop!

SEO-Copywriting is een marathon. Ben je zichtbaar in Google? Dan kan je maanden, tot zelfs jaren later nog leads en klanten krijgen van deze ene toppositie!

Google weet altijd je locatie en toont je daarom ook relevante zoekresultaten op basis van je locatie. En dit is waarom lokale SEO zo belangrijk is. Als SEO-Copywriter in Turnhout zet ik jouw bedrijf, groot of klein, in de kijker. Wil je focussen op een andere gemeente in plaats van Turnhout? Laat het me zeker weten!

Mijn werkwijze

Stap 1

Introductie:

De eerste stap is om jouw bedrijf te leren kennen. Wat zijn je kernwaarde, wie is je ideale klant en wat zijn de USP’s van jouw bedrijf? Ik laat niets aan het toeval over, als een nieuwsgierige Kempenaar vraag ik je het hemd van het lijf! Digitaal dan hé. Dit kan op basis van een briefing of een telefonisch interview, of ergens op locatie waar de koffie pruttelt.

Stap 2

Zoekwoorden:

Onderdeel van SEO-Copywriting is het bepalen van de juiste zoekwoorden. Welke zoekwoorden zijn haalbaar voor jouw onderneming en krijgen je hoger in Google? Een uitgebreide analyse start hier.

Stap 3

Tone of voice:

Wie is je ideale klant en welke taal praten zij? Wil je zakelijke en academische teksten of wil je liever persoonlijke teksten met een goede dosis Kempische mentaliteit? Met de juiste tone of voice bereik jij jouw ideale klant.

Stap 4

Content maken:

Het schrijfproces kan beginnen. Met de gekozen zoekwoorden, maak ik een strategisch plan. Ik schrijf content waar niet alleen jouw ideale klant blij van wordt, maar ook Google. Ik laat Google weten wie je bent!

Stap 5

Feedback:

Je krijgt de eerste versie van de tekst. Wat vind je goed en wat zie je graag anders? Via open en eerlijke communicatie bespreken we samen de tekst en passen aan waar nodig.

Stap 6

Plaatsen content:

Heb je weinig tijd, of gewoon geen zin om de tekst te publiceren? Geen probleem. Ik plaats deze tekst online op jouw website. Handig hé?

Klanten aan het woord

    Logo AllesOverCrypto Blauw Tekst Onder
    Bericht versturen
    1
    Ben jij op zoek naar meer online zichtbaarheid?